Carro - Mamma till Sebastian

Skriver om hur det är att vara ung mamma, jobb, vänner, intressen och få dessa att fungera tillsammans !

Måndag 23/1

Kategori: Vardag

Idag ska det städas! Skulle vara skönt om man kunde få lillen att sova för då är det lättare. Men annars får jag gå runt med han i min BabyBjörn. Har precis börjat använda den och Sebbe brukar somna i den så det är skönt. Men det är lite svårare att städa med den på magen. Känns som att vara gravid igen :P

Skulle ha tränat Judo idag, men mamma hörde av sig och hon, min syster och min bror ska ner på stan och då bjuder mamma på mat och det kunde man ju inte tacka nej till... Tränade ju innebandy förra måndagen men det kändes att det var för tidigt. Man kan vara lite försiktigare på judon och jag har saknat det som fan! Får hinna med det någon annan dag i veckan ^^

Andra saker att göra i veckan:
Tvätta
Tisdag till ÖF
Onsdag BVC med Sebbe
Äta middag med Vincent
Gymma med syster

Och hörrni! Dessa kycklingspett finns att köpa på ica och willys! De är galet goda! Lite nudlar och sweetchili sås till. Fy satan vad gott det är. Rekomenderar dom!!!

Kommentarer

  • Michelle - med en prins i magen <3 säger:

    Svar: Jo jag förstår de, igår var första gången udner hela gravditeten jag inte ville längre, första gången jag tänkte tanken att jag aldrig ska ha fler barn! Som bortblåst idag även om jag kommer ihåg hur ont de gjorde. Hade liksom ont i övre delev av magen och så var den stenhård som en sammandragning ungefär fast liksom hela tiden. Gick över efter två-tre timmar men satan!



    HAHA Neee lugnt ska jag verkligen ta det, kom nyss hem från en runda på stan! Shit alltså, två timmar och jag tänkte sätta mig nere i trappen och vänta 1 och en halv timme tills sambon kom hem så han kunde bära upp mig. Så trött i kroppen var jag! Men jag kom upp tack och lov! Kram

    2012-01-23 | 17:21:40
    Bloggadress: http://hannahmiichelle.blogg.se/
  • Michelle - med en prins i magen <3 säger:

    Svar: Hoppas jag slipper en magexplosion ;) Har väl funderat lite, lutar mot lustgas + eda men är fortfarande osäker. Vad hade du och hur resonerade du innan? :)

    2012-01-23 | 17:29:30
    Bloggadress: http://hannahmiichelle.blogg.se/
  • elin - gravid säger:

    svar; nejdå, jag tog det väldigt lugnt idag så kroppen värker inte alltför mycket iallafall ;>

    2012-01-23 | 22:41:25
    Bloggadress: http://tenousness.blogg.se/
  • Michelle - med en prins i magen <3 säger:

    Svar: Jaha haha va roligt! Jag är blind när jag går på stan, kom fram en kompis lillasyster och hälsade på mig igår (inte sett henne på flera år, bara på bild) och hann tänka "vem fan är du?" sen klickade de, hahah!!



    De måste ha vart typ 16.45 isf för då var jag på väg till bussen ;) Jaa usch ja men blir helt slut, tur att man har nära hem från busshållplatsen, dock hann jag precis ta mig upp för trapporna (bor på 3e våningen utan hiss) när jag kom på att jag skulle köpt mjölk nere på ica Haha men de fick sambon ta när han kom hem från jobbet ;)



    Okej, hur var de att få bäckenbottenbedövning då? :) Obehagligt? Fast kanske värt obehaget efteråt om smärtan släppte?

    2012-01-24 | 11:24:39
    Bloggadress: http://hannahmiichelle.blogg.se/
  • Michelle - med en prins i magen <3 säger:

    Svar: Hahah Okej okej!!



    Jo jag har hört att folk har svårt att kissa och så i och med eda och att de tar ett bra tag innan den släpper, bäckenbottenbedövning tåls alltså att funderas på =) Jaa skönt att inte vara groggy och "förlamad" ett tag eftråt :)

    2012-01-24 | 12:17:52
    Bloggadress: http://hannahmiichelle.blogg.se/

Kommentera inlägget här: